OCENE NAŠIH STRANK

MNENJA DRUGIH O NAS

Supermarket d.o.o.

S podjetjem Dobiko d.o.o. sodelujemo od ustanovitve našega podjetja. Brez slabe vesti jih lahko kadarkoli pokličem, saj so mi vedno pripravljeni svetovati in pomagati. Opozarjajo na nepravilnosti pri prejetih dokumentih, uredijo odpravo napak z dobavitelji, pomagajo pri sestavi naših dokumentov in se tako lahko bolj posvetim projektom in ne papirologiji. Prav tako dobro spremljajo spremembe v zakonih, ki se nanašajo na naše poslovanje. Podjetje Dobiko d.o.o. priporočam vsem, ki iščejo računovodski servis z individualnim pristopom, ugodnimi rešitvami in razumevanjem potreb stranke. Na kratko povzeto: so strokovni, prijazni, odzivni.

direktor družbe SUPERMARKET d.o.o.

Ven Jemeršić

Vokalni band Kreativo

Ko smo odprli kulturno društvo, sem se takoj obrnil na podjetje Dobiko d.o.o., saj sem imel zelo dobre izkušnje že iz preteklosti. Z vso strokovno podporo in nasveti nam pomagajo na vseh korakih, kjer je za uspešno poslovanje društva to potrebno. Sproti nas obveščajo o novostih in spremembah v zakonodaji.
Z veseljem in vso odgovornostjo priporočam poslovno sodelovanje s podjetjem Dobiko d.o.o..

predsednik Kulturnega društva Vokalni band Kreativo

Luka Černe

Studio4

Računovodski servis Dobiko d.o.o. je izredno profesionalni servis. Zaradi njihovega načina dela, se mi lahko v celoti posvetimo svojemu delu, ker jim popolnoma zaupamo. So hitri, ažurni in izjemno strokovni. To je pravi naslov za računovodske storitve.

direktorica podjetja FREYA INT d.o.o.

Darja Tepež

Faca Casting

Simona me spremlja že od prvih korakov na moji podjetniški poti. Strokovno je izjemno podkovana, natančna, ambiciozna pri iskanju rešitev, se neprestano izobražuje in pri njej se res počutim v dobrih rokah, saj so moji dokumenti in finance že dolga leta vedno urejeni. Predvsem pa je poleg tega, da obvlada svoj posel, tudi ženska z velikim srcem, ki mi nudi svoje storitve po ugodni ceni tudi zdaj, ko je moje podjetje precej uspešno. Najin poslovni odnos je enak kot pred 10 leti, ko sem bila še čisto majhen, plašen s.p. Njene storitve toplo priporočam svojim prijateljem, sorodnikom in komurkoli, ki išče dobro in poceni računovodstvo.

direktorica

Anka Aleksić

logotip podjeja binaya d.o.o. - spletin.si
logotip Kulturnega društva Vokalni band Kreativo
logotip podjetja supermarket
logotip podjetja freya int d.o.o.
logotip faca casting
Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in spremljamo statistiko.