priznanje za računovodjo leta

Računovodski servis Dobiko d.o.o. je izredno profesionalni servis. Zaradi njihovega načina dela, se mi lahko v celoti posvetimo svojemu delu, ker jim popolnoma zaupamo. So hitri, ažurni in izjemno strokovni. To je pravi naslov za računovodske storitve.

Darja Tepež - FREYA INT d.o.o.

Računovodski servis Dobiko

Računovodstvo naj opravlja zanesljiv računovodski servis

Računovodstvo in knjigovodstvo sta področji, kjer mora biti zagotovljena absolutna strokovnost, saj lahko slabe računovodske storitve ogrozijo učinkovito poslovanje. Pri odločanju, kateri računovodski servis boste izbrali, morate zato upoštevati strokovnost zaposlenih, fleksibilnost, pripravljenost upoštevati vaše želje, odzivnost in ceno storitev.

Naš računovodski servis se vsega tega zaveda, zato si radi vzamemo čas za oseben pristop in vam prijazno odgovorimo na vaša vprašanja. Hitro boste spoznali, da je računovodski servis Dobiko vreden zaupanja ter da lahko vedno in povsod računate na nas.

Poslujte varno in brezskrbno!

Zakonodaja je področje, ki se konstantno spreminja, in za zagotavljanje ustreznega poslovanja je potrebno spremembe ažurno spremljati, jim slediti in jih dosledno upoštevati. Kadar želite za vse poskrbeti sami, vam iskanje informacij jemlje veliko dragocenega časa, naš računovodski servis pa vam nudi lahko dostopne, zanesljive in ažurne informacije. Računovodja je tisti, ki bo prevzel vaše skrbi in vas pravočasno opozarjal na morebitne obvezujoče roke, na potrebne spremembe ter vam z nasveti omogočil izboljšanje vaše poslovne situacije.

Sodoben računovodski servis mora biti prilagojen potrebam strank, zato navedeni sklop storitev, ki jih nudimo, ni končen, temveč z veseljem poskrbimo tudi za dodatne individualne potrebe in želje naših strank.

Zanesljiv za optimalno poslovanje

Strokoven in zanesljiv računovodski servis je nujno potreben za zagotavljanje varnega in zanesljivega poslovanja. Strokovno vodenje knjig vam lahko olajša marsikatero težavo in poskrbi, da ste varni pred zakonom. Računovodstvo je namreč izredno pomemben segment celostnega poslovanja podjetja, zato je smiselno izbirati le najboljše, najbolj kakovostne, zanesljive in strokovne storitve.

Računovodski servis mora biti maksimalno prilagodljiv in strokovno usposobljeni računovodje morajo biti pripravljeni poslušati vse vaše želje in potrebe. Računovodske storitve namreč obsegajo zelo široko in raznovrstno področje, zato morate biti prepričani, da boste v vsaki situaciji dobili primerno ter zanesljivo strokovno pomoč.

računovodski servis Dobiko

Dobrodošli ste, da nas kadar koli obiščete v naših prostorih in se osebno spoznamo. Odgovorili vam bomo na vsa vprašanja in pomisleke ter vam predstavili naš način dela.

Večletna tradicija

Uspešno delujemo že več kot 15 let

O naši strokovnosti in učinkovitosti pričajo zadovoljstvo naših strank ter dosežena priznanja

Izberite najboljši ter kakovosten računovodski servis

Kadar izbirate računovodski servis, bodite pozorni na ceno storitev, saj je konkurenca zelo velika in z lahkoto najdete optimalen dogovor za vas. Poleg tega je eden najpomembnejših dejavnikov tudi hitra odzivnost, saj boste v mnogih situacijah potrebovali takojšnje rešitve in ažuren ter hiter odziv.

Tako si morate zagotoviti zanesljivega ter zaupanja vrednega poslovnega partnerja, na katerega boste lahko vedno računali in ki vam bo zagotavljal strokovne ter kompetentne računovodske storitve. Računovodja mora biti torej zaupanja vredna oseba, ki bo s svojim zanesljivim delom in znanjem pripomogel k optimalnemu in dolgoročno boljšemu poslovanju vašega podjetja.

Skrb za računovodske storitve

Skrb za računovodske storitve vam lahko vzame veliko dragocenega časa, saj se zakonodaja hitro spreminja in je spremembam potrebno ves čas ažurno slediti. Tako lahko izgubljate čas za iskanje vseh potrebnih informacij, poleg tega pa lahko velikokrat tudi spregledate kaj pomembnega in si tako po nepotrebnem nakopljete težave. Zanesljiv in strokoven računovodja je tisti, ki bo prevzel vaše skrbi in vas pravočasno opozarjal na vse spremembe ter vam z uporabnimi in strokovnimi nasveti pomagal izboljšati poslovanje.

Zakaj izbrati računovodski servis

kljukica in modro ozadje

Pri nas vsaka stranka šteje – že od nekdaj je naša prioriteta oseben pristop, zato se vam res posvetimo in smo vedno tu za vas.

kljukica in modro ozadje

Zaupanja vreden partner – že vsa leta našega delovanja slovimo kot zaupanja vreden in odgovoren računovodski servis, ki vam varno in zanesljivo pomaga pri poslovanju.

kljukica in modro ozadje

Kakovost na prvem mestu – kakovost naših storitev in dober poslovni odnos z našimi strankami sta na prvem mestu med našimi prioritetami.

kljukica in modro ozadje

Bogato znanje in izkušnje – vsa leta skrbimo, da se redno izobražujemo ter se ažurno seznanjamo z novostmi in spremembami.

Kakovosten računovodski servis Dobiko bo torej vaš najboljši poslovni partner, ki vas bo pravočasno opozarjal na morebitne napake in skrbel, da bo poslovanje gladko teklo. Odločite se za kakovostne računovodske storitve, saj boste tako prihranili ogromno časa in denarja, poleg tega pa boste poslovali varno in brez skrbi.

Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in spremljamo statistiko.