Accounting Service 
Dobiko

Everything you need for a successful business

RAČUNOVODSTVO

041 436 783

ACCOUNTING SHOULD BE PERFORMED BY A RELIABLE ACCOUNTING SERVICE

Računovodstvo in knjigovodstvo sta področji, kjer mora biti zagotovljena absolutna strokovnost, saj lahko slabe računovodske storitve ogrozijo učinkovito poslovanje. Pri odločanju, kateri računovodski servis boste izbrali, morate zato upoštevati strokovnost zaposlenih, fleksibilnost, pripravljenost upoštevati vaše želje, odzivnost in ceno storitev.

ACCOUNTING SERVICES

klasično računovodstvo

Klasično računovodstvo

- fizična dostava dokumentov
- računovodska obdelava
- posredovanje izpisov
- računovodska poročila
Services
spletno računovodstvo

spletno računovodstvo

- on-line knjiženje
- on-line obdelava dokumentov
administrativne storitve

administrativne storitve

- dopisi
- pogodbe
- interni sklepi
- akti
Services
svetovanje

svetovanje

- poslovno svetovanje
- svetovanje na področju kadrov
Services

WE HAVE BEEN WITH YOU FOR 15 YEARS

priznanje za perspektivnega računovodjo

WHY CHOOSE A DOBIKO ACCOUNTING SERVICE

Pri nas vsaka stranka šteje – že od nekdaj je naša prioriteta oseben pristop, zato se vam res posvetimo in smo vedno tu za vas.
Zaupanja vreden partner – že vsa leta našega delovanja slovimo kot zaupanja vreden in odgovoren računovodski servis, ki vam varno in zanesljivo pomaga pri poslovanju.
Kakovost na prvem mestu – kakovost naših storitev in dober poslovni odnos z našimi strankami sta na prvem mestu med našimi prioritetami.
Bogato znanje in izkušnje – vsa leta skrbimo, da se redno izobražujemo ter se ažurno seznanjamo z novostmi in spremembami.

RELIABLE ACCOUNTING SERVICE FOR OPTIMAL BUSINESS

15

LET
Ponašamo se z več kot 15 letno prisotnostjo na trgu in priznanjem Gospodarske zbornice Slovenije za uspešno poslovanje

80

PODJETJI
Naš cilj je ohraniti ter nadgrajevati ugled zaupanja vrednega in odgovornega računovodskega servisa, ki vam zagotavlja varne in zanesljive storitve. 

4000

FAKTUR
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy

WHAT OUR CUSTOMERS SAYS

S podjetjem Dobiko d.o.o. sodelujemo od ustanovitve našega podjetja. Brez slabe vesti jih lahko kadarkoli pokličem, saj so mi vedno pripravljeni svetovati in pomagati. Opozarjajo na nepravilnosti pri prejetih dokumentih, uredijo odpravo napak z dobavitelji, pomagajo pri sestavi naših dokumentov in se tako lahko bolj posvetim projektom in ne papirologiji. Prav tako dobro spremljajo spremembe v zakonih, ki se nanašajo na naše poslovanje. Podjetje Dobiko d.o.o. priporočam vsem, ki iščejo računovodski servis z individualnim pristopom, ugodnimi rešitvami in razumevanjem potreb stranke. Na kratko povzeto: so strokovni, prijazni, odzivni.
Ven Jemeršič
SUPERMARKET d.o.o.
Ko smo odprli kulturno društvo, sem se takoj obrnil na podjetje Dobiko d.o.o., saj sem imel zelo dobre izkušnje že iz preteklosti. Z vso strokovno podporo in nasveti nam pomagajo na vseh korakih, kjer je za uspešno poslovanje društva to potrebno. Sproti nas obveščajo o novostih in spremembah v zakonodaji.
Z veseljem in vso odgovornostjo priporočam poslovno sodelovanje s podjetjem Dobiko d.o.o.
Luka Černe
VOKALNI BEND KREATIVO
REFERENCE
Pripravljeni na sodelovanje?

Izberite ZANESLJIV ter kakovosten računovodski servis

041 436 783
info@dobiko.si
Računovodski servis Dobiko - 2022, Vse pravice pridržane
spletno stran izdelal SANCOM